miércoles, 2 de marzo de 2011

Aquest és el començament d'una nova experiència!

Amb aquesta assignatura comença una nova experiència per a mi i per a la major part de la nostra classe: la creació i participació en els blogs.

El que he aprés principalment amb aquesta activitat ha sigut què són els blogs, ja que tot i que moltes vegades havia sentit parlar d'aquests, mai n'havia visitat cap i, molt menys, creat.

Una vegada creat el blog (cosa que no ha sigut massa costosa) m'he dedicat a visitar-ne uns quants, i he observat que hi ha de temes molt diferents, però m'he centrat en aquells dedicats a l'educació, que és el tema que ens interessa en aquest moment.

Així, tot i que tots els blogs que he visitat giraven al voltant d'aquest tema, he pogut observar com cadascun d'ells estava dirigit a un "públic" diferent: uns estaven dirigits a professors, proporcionant una gran quantitat de recursos i idees; uns altres a pares; uns altres a sí mateixa; etc.

També he pogut observar com la major part dels mestres utilitzen els blogs, fonamentalment, per a compartir informació, fet que considere molt interessant, ja que ens ajuden a enriquir-nos i a ampliar molt més el nostre ventall de possibilitats.

A més, la major part d'aquests parlen a partir de l'experiència, i així els estudiants com nosaltres ens podem fer una idea de cóm els mestres amb més bagatge realitzen la seua pràctica educativa, i quina visió tenen d'aquesta.

Finalment, m'he fet seguidora d'uns quants blogs que he trobat interessants i he mirat cóm poder canviar el disseny del meu blog, tot i que al llarg del temps pense anar millorant-lo, ja que ara encara estem començant i aquesta no és una tasca que puguem aprendre d'un dia per a un altre.

Bé, espere que aquesta nova experiència ens siga molt profitosa i poder seguir aprenent amb altres blogs, millorar el meu i poder proporcionar a altres persones cosses interessants.

Salutacions,

María.

No hay comentarios:

Publicar un comentario